Снимка Булфото, архивНадежди за добър редовен кабинет изрази Сакскобургготски.Оптимизъм, че политическата

...
Снимка Булфото, архивНадежди за добър редовен кабинет изрази Сакскобургготски.Оптимизъм, че политическата
Коментари Харесай

Сакскобургготски: Може и да се получи редовен кабинет

Снимка Булфото, списък

Надежди за добър постоянен кабинет изрази Сакскобургготски.

Оптимизъм, че политическата конюнктура в страната ще се стабилизира след изборите на 14 ноември и че ще бъде формирано постоянно държавно управление изрази
някогашният министър председател и някогашен монарх Симеон Сакскобургготски пред публицисти преди да открие в неделя Шестнадесетата международна среща на българските медии в
Рилския манастир и Кюстендил, написа
Темата на тазгодишния медиен конгрес, проведен от Българската телеграфна организация, е " Медии и истина ".

" Не съм гадач, само че се надяваме, тъй като в действителност това е толкоз значимо в подобен миг с доста тематики, които предстоят и найвече известни рецесии, без да сигнализираме излишно ", разяснява той. Според него постоянно би трябвало да се оглеждаме и какво се случва в други страни. " Не сме единствената, не сме изключение.
Така че черпим поука и от това, което става вън ", уточни някогашният цар.
Дано акцията да бъде градивна, а не деструктивна, с компромати, тъй като не води до нищо положително, а излага всеки един, сподели още Сакскобургготски.

На въпрос по отношение на присъединяване на българите с двойно поданство в политиката и нуждата от смяна в Конституцията, той отвърна, че в случай че човек има двойно поданство, напълно обикновено е да го заяви или да се съобрази с това.
Аз помня, когато за моето сякаш поданство тогава се обадихме в Испания и министерството на правораздаването сподели, че изобщо не съм съществувал за тях, сподели той. Бившият министър председател добави, че в един глобализиран свят и тук в Европейския съюз заслужава да се намерения, " да се сменява Конституцията е нещо по-тежко, само че в действителност постоянно има място и благоприятни условия за възстановяване
или осъвременяване ".

При откриването на медийния конгрес той обърна внимание на три думи, които стартират с " о " - обител, обективност и родно място. Посочи, че Рилската света обител, която е обвързвана от ранното му детство с положителни и тъжни мемоари, постоянно е била в сърцето му и по тази причина се радва, че Българска телеграфна агенция е намерила най-точното място за истината в този манастир.
Другото " о " е обективността. Мисля, че е излишно да акцентирам на нея пред вас, които сте експерти, които сте връзката с чужбина и нашата татковина, означи Сакскобургготски.
Обективността става все по-важна в един глобализиран свят и съпоставяме обективността с истината, добави той.

И последното " о ", което, несъмнено, за мен персонално е най-важното, това е отечеството, означи Сакскобургготски.
" Сакскобургготски ", когато беше подписан договорът на България за участие в Европейски Съюз, знак на българското единодушие и единогласие, за което приказва Свети Иван Рилски, означи генералният шеф на Българска телеграфна агенция Кирил Вълчев. Той уточни, че по време на същото държавно управление се организира и първата международна среща на българските медии и беше подписан Етичният кодекс на българските медии. Именно какъв брой е значима етиката в публицистиката не би трябвало да забравяме при разискванията тук в Рилския манастир и в Кюстендил, означи Вълчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР